Cum poti retrage banii si Cum obtii referali?

VIDEOPAY.IS

Cum poti retrage banii si Cum obtii referali?

Buna ziua sultana,

Ce faci? Speram sa te gasim bine, cu sanatate si energie din belsug :)

Tinand cont ca esti inregistrat pe platforma noastra VideoPay.is ne-am gandit ca e bine sa-ti aducem cateva clarificari importante si vom raspunde la 2 intrebari ce ni le-au pus multi utilizatori:
- Cum retrag banii?
- Ce sunt si cum obtin referali?

Cum retrag banii?

Banii ii retragi dupa ce te autentifici (loghezi) pe platforma si in contul tau in meniu selectezi linkul Retrage bani. Acolo gasesti 6 metode de retragere si alegi metoda preferata: pe card, in wallet de Bitcoin, in cont de telefon daca ai abonament, in Paypal, in cont bancar sau prin Western Union. Completezi formularul aferent metodei alese dupa care click pe Retrage bani.
Atentie: Suma minima de retragere este de 200 EUR.

Ce sunt REFERALII si cum ii obtin?

Ca sa poti retrage bani trebuie sa ai cel putin 30 de referali. Dupa ce ai atras 30 de referali vei putea retrage bani ori de cate ori doresti, referalii ii poti atrage o singura data pe cei 30 sau poti atrage in continuare si alti referali, cu cat vei atrage mai multi referali cu atat vei castiga mai multi bani (40% din veniturile fiecarui referal!).

Dar ce sunt referalii? Acestia sunt persoane recomandate si inscrise sub tine de pe linkul tau de referal (se mai numeste si link de afiliat).
Ca sa obtii referali trebuie sa te folosesti de linkul tau unic de referal ce il gasesti in contul tau in meniu la Referali. Un link de afiliat este sub forma aceasta: https://videopay.is/?ref=12345 (<- acesta este doar un exemplu!).

Cum obtin cel putin 30 de referali? Ai 2 optiuni:

1. Promovezi linkul de afiliat. Copiezi acel link de afiliat din contul tau si il promovezi cum stii tu mai bine: in retelele sociale (Facebook, Instagram, Twitter, etc), pe forumuri, prin aplicatii de mesagerie instanta (WhatsApp, Telegram, Skype, Fb Messenger, etc) prin SMS sau chiar e-mail. Cu o promovare eficienta poti obtine 30 de referali destul de repede.
Atentie: Nu este de ajuns doar sa trimiti linkul tau la 30 de persoane deoarece acele persoane trebuie sa se inscrie si evident nu toate se vor inscrie, trebuie sa ai 30 de persoane INSCRISE.

sau

2. Cumperi referali. Daca nu mai vrei sa pierzi timpul cu promovarea poti cumpara rapid referali de pe platforma noastra de pe pagina Bursa referali. Acolo puteti sa cumparati referali de la alti utilizatori sau chiar sa vindeti daca aveti prea multi.
Cumpararea referalilor se face in Bitcoin. Ca sa platesti/trimiti Bitcoin ai nevoie de un card bancar si un crypto-wallet (portofel de criptomonede) cu Bitcoin. Ca sa pui in wallet Bitcoin te folosesti de cardul bancar,card pe care trebuie sa ai suma necesara. Cardul poate fi in orice moneda, nu trebuie sa fie in EUR, poate fi si in LEI/USD/GBP/etc.
Mai multe detalii despre cum sa cumperi si sa trimiti Bitcoin gasesti pe Youtube, sunt foarte multe videouri despre acest subiect:

Cum sa cumperi si sa trimiti Bitcoin >>

Pentru a te autentifica in contul tau acceseaza link-ul urmator:

https://videopay.is

Spor la treaba sultana!

Echipa VideoPay.is

NOTA: Nu uita, linkul tau de afiliat il gasesti pe pagina de Referali dupa ce te autentifici in contul tau!

Dezabonați-vă de la buletinul nostru informativ

Comments

Popular Posts

Commissions Successfully

The State Department requires proof that you are the owner.

Refund $ 2,658.78 Request is Approved

1 person visited your profile

We have Your e-Wallet ready. Claim in 3hrs

Congratulation! The $5,500 jackpot winner

Confrmation Required - $16,988 Credit

CHASE: Expired $2543,13 deposit check