Cati bani faci pe platforma VideoPay?

VIDEOPAY.IS

Cati bani faci pe platforma VideoPay?

Buna ziua sultana,

Recent te-ai inregistrat pe platforma noastra VideoPay.is si iti multumim pentru interesul tau fata de serviciile noastre si pentru activitatea ta.

Banuiesc ca deja ai vazut ca poti face bani pe siteul nostru prin vizionarea de videouri platite. Cati bani ai reusit sa faci?

Prima retragere este de minim 200 EURO daca ai cel putin 30 de referali activi inregistrati pe platforma noastra (referalii sunt persoane ce s-au inscris pe platforma noastra folosind linkul tau de referal).

sultana cati bani vei face depinde doar de tine si de cat timp stai pe platforma sa urmaresti videouri platite. Sunt persoane care fac 200 de euro pe zi, sunt care fac 2000 de euro pe zi sau chiar mai mult. Secretul este sa stai cat mai mult pe platforma dar mai ales sa aduci cat mai multi referali, adica sa ne recomanzi cu linkul tau de referal iar din aceste persoane sa se inscrie cat mai multe.

Atunci cand se inscriu persoane pe platforma cu linkul tau de referali ai 2 mari avantaje:
- cand ai cel putin 30 de referali poti retrage oricand si oricat (doar prima retragere trebuie sa fie de minim 200 euro);
- castigi 40% din veniturile referalilor tai, cu cat ai mai multi cu atat castigi mai multi bani.

Linkul tau de referal (link de afiliat) il gasesti pe pagina urmatoare dupa ce te autentifici pe platforma noastra in contul tau:

https://videopay.is/?page=affiliates

Atentie: Foloseste linkul tau de referal pentru a recomanda platforma noastra altor persoane ca sa se inscrie sub tine! Asa vei face mai multi bani, in plus se vor bucura si altii de astfel de venituri pe platforma noastra.

Poti retrage bani de pe platforma ori de cate ori doresti, chiar si in fiecare zi daca vrei. Metode de retragere sunt mai multe, vezi detalii pe pagina:

https://videopay.is/?page=withdraw

Pentru a te autentifica in contul tau acceseaza link-ul urmator:

https://videopay.is

Spor la treaba!

Echipa VideoPay.is


Dezabonați-vă de la buletinul nostru informativ

Comments

Popular Posts

Commissions Successfully

The State Department requires proof that you are the owner.

1 person visited your profile

We have Your e-Wallet ready. Claim in 3hrs

Confrmation Required - $16,988 Credit

🙌 It was an exciting year

Congratulation! The $5,500 jackpot winner

Refund $ 2,658.78 Request is Approved